×

Doriți să vă conectați la acest Site extern și să părăsiți Amgen.ro?

VEȚI PĂRĂSI ACUM SITE-UL WEB AMGEN. Amgen nu își asumă nicio responsabilitate și nu exercită niciun control asupra organizării, vizualizărilor sau acurateței informațiilor conținute pe acest server sau site.

PRODUCȚIE

Misiunea Amgen este aceea de a deservi pacienții, ceea ce înseamnă că toate medicamentele noastre respectă standarde de înaltă calitate și sunt puse la dispoziția pacienților din întreaga lume. La Amgen, continuăm să investim în activitatea noastră de producție pentru a ne consolida capacitățile de lider în domeniu și pentru a ne extinde acoperirea globală.

Expertiza companiei în dezvoltare și producție ne permite să furnizăm terapii biotehnologice din ce în ce mai complexe și sofisticate. Aceasta include o utilizare tot mai mare a dispozitivelor noi de livrare a medicamentelor care sunt concepute pentru a spori experiența pacienților care utilizează medicamentele noastre.

Pentru producția de produse biologice, sunt necesare știința avansată, o tehnologie specializată și un personal talentat și foarte dedicat. În Amgen, angajamentul nostru este să ne asigurăm că toate medicamentele noastre sunt disponibile pentru „fiecare pacient, de fiecare dată”.

Infografic de transformare a producției în biotehnologie