Amgen este una dintre cele mai importante companii de biotehnologie din lume, prezentă în peste 100 de țări și cu o echipă globală de 23.000 de angajați.

Având o experiență de 40 de ani, compania a fost creată pentru a descoperi cunoștințe științifice despre biologie și pentru a genera progrese semnificative în domeniul sănătății. Acest principiu fundamental ne prezintă ca fiind o companie cu baze solide în știință și concentrată pe îmbunătățirea semnificativă a calității vieții pacienților cu afecțiuni grave din întreaga lume.

  • Introducere

  • Vizualizare transcript video

Ritmul vieții

Aflați de ce Amgen operează într-un ritm diferit, accelerând schimbărea la vârful descoperirilor medicale, inventând noi terapii avansate pe care le ofera pacienților din intreaga lume.

Scenariul video al companiei Amgen: „Ritmul vieții”

Data publicării: august 2023

Ritmul vieții este în continuă schimbare. Unele momente trec fulgerător de repede. Altele avansează cu încetinitorul.

Dar, indiferent de ritmul vieții, nimic nu este mai prețios decât timpul pe care îl avem pentru a-l trăi și șansa de a profita la maximum de fiecare moment.

De aceea, Amgen operează într-un ritm diferit, avansând rapid către viitor, prin lupta împotriva celor mai dificile boli din lume.

Având rădăcini în revoluția biotehnologică, astăzi Amgen este una dintre cele mai importante companii independente de biotehnologie din lume.

În fiecare deceniu, rămânem în fruntea descoperirilor medicale, inventând terapii puternice și oferindu-le în mod fiabil pacienților.

Luptăm cu cele mai dificile boli, cum ar fi cancerul, bolile cardiace, astmul și osteoporoza, pentru a ajuta milioane de oameni la nivel global.

Trăim într-o nouă eră a sănătății umane. Iar Amgen continuă să accelereze ritmul schimbării, desfășurându-și activitatea sustenabil și bazându-se pe date științifice aprofundate pentru a depăși limitele a ceea ce se cunoaște astăzi.

Folosim o bibliotecă vastă de date umane și genetice pentru a descoperi noi perspective în tratarea bolilor.

Creăm noi terapii care sunt mai precise și mai personalizate ca niciodată, dezvoltând medicamente care pot funcționa în noi moduri, cum ar fi țintirea mai multor căi din organism în același timp.

Învățarea automată și inteligența artificială ne ajută să realizăm medicamentele mai rapid și mai eficient, ajutându-ne să anticipăm dacă vor fi sigure și eficiente.

De asemenea, eliminăm barierele care limitează accesul echitabil la îngrijire medicală pentru a pune medicamentele noastre la dispoziția mai multor pacienți din întreaga lume.

La Amgen, misiunea noastră este de a servi pacienții, deoarece dorim ca acest ritm al vieții să continue. Ne dorim ca dvs. și cei dragi să faceți ca fiecare moment să conteze și să năzuiți la cât mai multe astfel de momente.


Scriptul de mai sus a fost aprobat pentru a fi utilizat ca narațiune de fundal în videoclipul companiei Amgen, care este conceput pentru a oferi publicului o prezentare scurtă și captivantă a companiei Amgen. Abordarea lingvistică și stilistică se bazează pe povestea mărcii Amgen, care a fost testată prin mesaje în cadrul mai multor grupuri de părți interesate și care poate fi găsită în Centrul de brand Amgen.

Exclusiv pentru uz intern; document general și administrativAmgen este una dintre companiile pionier in utilizarea celulelor vii folosite in procesele de fabricatie a medicamentelor biologice, fiind un deschizator de drumuri in domeniul biotehnologiei medicale; am creat si am oferit vizibilitate procedurilor științifice care au condus la dezvoltarea de terapii inovatoare pentru pacienții din intreaga lume.

La Amgen dezvoltăm medicamente inovatoarea pentru nevoi medicale pentru care nu exista intotdeauna alternative terapeutice in urmatoarele arii terapeutice: oncologie, hematologie, endocrinologie-osteoporoza, boli inflamatorii, boli cardiovasculare, neurologie si nefrologie.

La Amgen avem un portofoliu de medicamente inovatoare si dezvoltam proiecte importante in vederea dezvoltarii unor noi generatii de produse biologie, Cercetarea noastră se concentrează pe studiul moleculelor biologice inovatoare, aprobarea de noi indicatii și medicamente biosimilare.