Medicamentele Amgen se adresează bolilor grave și care, de obicei, au opțiuni limitate de tratament.

Cu o prezență în peste 100 țări, ajungem în fiecare an la milioane de pacienți din întreaga lume.

La Amgen profităm de întregul potențial al biotehnologiei pentru a colabora și a oferi noi instrumente pentru practica clinică. În România, ne concentrăm pe următoarele domenii terapeutice:

ONCOLOGIE ȘI HEMATOLOGIE

Amgen are un portofoliu de produse inovatoare și biosimilare pentru tratamentul bolilor oncologice și hematologice, cum ar fi cancerul colorectal, leucemia și mielomul multiplu.

INFLAMAŢIE

Amgen a dezvoltat medicamente în domeniul inflamației, iar în prezent descoperim molecule inovatoare pentru a trata bolile inflamatorii cronice. Unele dintre afecțiunile cărora le oferim soluții sunt pentru patologii autoimune precum poliartrita reumatoidă și psoriazisul, care afectează milioane de pacienți din întreaga lume. Inflamația este un alt domeniu în care Amgen deține produse biosimilare aprobate pentru a îmbunătăți costurile asistenței medicale în bolile cronice.

BOLI CARDIOVASCULARE

În medicina generală, Amgen este dedicată adresării întrebărilor științifice importante pentru a duce îngrijirea la următorul nivel și a îmbunătăți viața pacienților cu boli cardiovasculare, principala cauză de morbiditate și mortalitate la nivel mondial.

SĂNĂTATEA SISTEMULUI OSOS

În medicina generală, Amgen este un lider în sănătatea oaselor, cu peste 20 de ani de experiență în cercetarea osteoporozei și se angajează să combată această boală pentru a ajuta persoanele cu risc ridicat de fractură să reducă riscul primei fracturi și al celor ulterioare.

amgen
amgen

Vrei să afli mai multe informatii despre produsele Amgen?

Pentru informații despre medicamentele care sunt în dezvoltare, vă invităm să vizitați pipeline-ul nostru.