Amgen iși ia angajamentul să servească pacienții transformând inovația si biotehnologia in terapii care au capacitatea de a trata si chiar de a salva vieti. In tot ceea facem, ne propunem sa ne indeplinim misiunea fata de pacienți, si anume aceea de a fi in slujba vietii lor. La fiecare pas pe care il facem ne ghidam dupa etica si valorile care ne caracterizeaza.

 • Introducere

 • Vizualizare transcript video

Diferența Amgen - Oamenii noștri, Valorile noastre

Amgen este un pionier în biotehnologie cu misiunea de a servi pacienții. În acest videoclip, personalul Amgen din întreaga lume își împărtășește părerile despre valorile pe care compania le de are si care fac ca munca la Amgen să fie o activitate placuta si responsabila in care ne regasim si pe care o punem in slujba pacientilor.

Misiunea noastră

De a servi pacienții


Valorile noastre

 • Să ne bazăm pe știință

  Succesul nostru depinde de inovația științifică de top, de integritate și de îmbunătățirea continuă în toate aspectele activității noastre prin aplicarea de metode științifice. Vedem metoda științifică ca pe un proces cu pași multipli care include conceperea experimentului potrivit, colectarea și analiza datelor și luarea rațională a deciziilor. Nu este un proces subiectiv și emoțional, este mai degrabă unul logic, deschis și rațional. Aplicarea metodei științifice în toate părțile organizației este așteptată și foarte apreciată.

 • Să concurăm intens și să câștigăm

  Concurăm cu timpul, cu performanțele anterioare și cu competitia din industrie pentru a obține rapid rezultate de înaltă calitate. Ca să câștigăm trebuie să ne asumăm riscuri. Nu trebuie să ne lăsăm amăgiți de realizările anterioare. Deși concurăm intens, păstrăm înalte standarde etice și cerem integritate în relațiile cu competitorii, clienții, partenerii și între noi.

 • Să creăm valoare pentru pacienți, personal și acționari

  Oferim valoare concentrându-ne pe nevoile pacienților. Amgen creează un mediu de lucru ce oferă oportunități angajaților de a-și atinge potențialul maxim. Ne luăm angajamentul să oferim acționarilor randamente superioare, pe termen lung, echilibrând în același timp nevoile pacienților, personalului și acționarilor.

 • Să fim etici

  Aplicăm în permanență cele mai înalte standarde etice produselor, serviciilor și comunicărilor noastre.

  Avem încredere și ne respectăm unii pe ceilalți.

  Fiecare loc de muncă si fiecare angajat este important la Amgen. Atragem oameni diverși, capabili și dedicați și oferim un mediu care promovează incluziunea, respectul, responsabilitatea individuală și diversitatea valorilor. Încrederea este consolidată prin inițiativă personală și prin obținerea rapidă a unor rezultate calitative.

 • Să asigurăm calitate in tot ceea ce facem

  Calitatea reprezintă baza tuturor activităților noastre. Căutăm informații, decizii și oameni de cea mai înaltă calitate. Oferim produse și servicii de înaltă calitate. Calitatea este parte integrantă din tot ceea ce facem.

 • Să lucram in echipă

  Echipele noastre lucrează rapid pentru a transfera inovațiile din laboratoarele de cercetare pe piață, dar și pentru a susține alte aspecte ale activității noastre. Activitățile în comun ale echipelor generează cele mai bune decizii pentru pacienți, personal și acționari. Structura echipei oferă oportunități personalului Amgen de a avea un impact asupra direcției organizației, de a dobândi o perspectivă mai amplă asupra altor funcții din cadrul Amgen și de a-și atinge potențialul maxim.

 • Să colaborăm, să comunicăm și să fim responsabili

  Liderii din Amgen caută ideile și implică părțile cheie interesate în deciziile importante. La colectarea ideilor, liderii vor lua în considerare opiniile diverse, punctele de vedere contradictorii și dialogul deschis. Vor comunica deciziile și raționamentul clar, deschis și în timp util. După ce decizia este luată, liderul și membrii echipei vor fi responsabili pentru rezultate și pentru implementarea rapidă a deciziei.