×

Doriți să vă conectați la acest Site extern și să părăsiți Amgen.ro?

VEȚI PĂRĂSI ACUM SITE-UL WEB AMGEN. Amgen nu își asumă nicio responsabilitate și nu exercită niciun control asupra organizării, vizualizărilor sau acurateței informațiilor conținute pe acest server sau site.

MISIUNE ȘI VALORI

Amgen depune eforturi pentru a deservi interesele pacienților, transformând promisiunea științei și a biotehnologiei în terapii care au capacitatea de a reda sănătatea sau de a salva vieți. În tot ceea ce facem, avem ca obiectiv îndeplinirea misiunii de a deservi interesele pacienților. Și la fiecare pas pe acest drum, suntem ghidați de valorile care ne definesc.


Misiunea noastră

Să deservim interesele pacienților

Valorile noastre

Fundamentarea pe principii științifice

Succesul nostru depinde de inovația științifică superioară, integritate și îmbunătățirea continuă a tuturor aspectelor din activitatea noastră, prin aplicarea metodei științifice. În viziunea noastră, metoda științifică este un proces multi-etapizat care include conceperea experimentului potrivit, colectarea și analizarea datelor și luarea deciziilor raționale. Nu este un proces subiectiv sau emoțional ci un proces logic, deschis și rațional. Aplicarea metodei științifice în toate departamentele organizației este o abordare dorită și foarte apreciată.

Concurență intensă și câștigarea competiției

Concurăm cu timpul, cu performanța anterioară și cu rivalii din industrie pentru a obține rapid rezultate de calitate superioară. Pentru a câștiga, trebuie asumate riscuri. Nu ne putem complace în realizările anterioare. Deși concurăm intens, respectăm standarde etice înalte și cerem integritate în relațiile noastre cu concurența, clienții, partenerii și între noi.

Crearea valorii pentru pacienți, personal și persoanele interesate

Oferim valoare concentrându-ne pe nevoile pacienților. Amgen creează un mediu de lucru care le oferă angajaților oportunități de a-și atinge potențialul maxim. Ne străduim să le oferim părților interesate beneficii pe termen lung, echilibrând în același timp nevoile pacienților, personalului și ale părților interesate.

Conduită etică

Suntem implacabili în ceea ce privește aplicarea celor mai înalte standarde etice pentru produsele, serviciile și comunicările noastre.

Încredere și respect pentru ceilalți

Fiecare poziție în compania Amgen este importantă și fiecare angajat Amgen este important. Atragem persoane diferite, capabile și dedicate și asigurăm un mediu care promovează incluziunea, respectul, responsabilitatea individuală și diversitatea valorilor. Încredere este consolidată prin inițiativă personală și prin obținerea rapidă a rezultatelor de calitate.

Asigurarea calității

Calitatea este un element fundamental în toate activitățile noastre. Căutăm informațiile, deciziile și oamenii de cea mai înaltă calitate. Oferim produse și servicii de calitate superioară. Calitatea e parte integrantă din tot ceea ce facem.

Lucrul în echipă

Echipele noastre lucrează rapid pentru a aduce descoperirile științifice din laborator în clinică și apoi pe piață și pentru a susține alte aspecte ale activității noastre. Cele mai bune decizii pentru pacienți, personal și persoanele interesate se nasc din colaborarea între echipe diverse. Structura echipelor noastre oferă personalului Amgen oportunități de a influența direcția organizației, de a-și lărgi perspectiva cu privire la alte funcții din cadrul Amgen și de a-și atinge potențialul maxim.

Colaborare, comunicare și responsabilitate

Liderii Amgen cer părerea și implică părțile interesate în deciziile importante. În cadrul consultărilor, liderii puternici vor fi deschiși la opinii diferite, viziuni contradictorii și dialog deschis. Aceștia vor comunica clar deciziile și vor argumenta deschis și în timp util. Din momentul luării unei decizii, liderul și membrii echipei vor deveni deopotrivă responsabili pentru rezultatele obținute și pentru implementarea rapidă a deciziei.