×

Doriți să vă conectați la acest Site extern și să părăsiți Amgen.ro?

VEȚI PĂRĂSI ACUM SITE-UL WEB AMGEN. Amgen nu își asumă nicio responsabilitate și nu exercită niciun control asupra organizării, vizualizărilor sau acurateței informațiilor conținute pe acest server sau site.

FAPTE PE SCURT

Amgen și-a luat angajamentul de a dezvălui potențialul biologiei pacienților care suferă de afecțiuni grave; facem acest lucru prin descoperirea, dezvoltarea, producerea și distribuirea medicamentelor de uz uman inovatoare. La baza acestei abordări stau instrumente precum genetica umană avansată, cu scopul de a dezlega misterele complexității bolii și de a înțelege fundamentele biologiei umane.

Convingerea noastră—și esența strategiei noastre—este că medicamentele inovatoare, puternic diferențiate care oferă beneficii clinice semnificative în tratarea bolilor grave sunt medicamente care, pe lângă ajutorul pe care îl oferă pacienților, vor reduce și povara socială și economică pe care boala o pune în prezent pe umerii societății.

Amgen își concentrează activitatea în arii cu cerințe medicale nesatisfăcute și își utilizează expertiza pentru a descoperi soluții de îmbunătățire a efectelor asupra sănătății și pentru a îmbunătăți dramatic viețile oamenilor. Pionier în biotehnologie începând din 1980, compania Amgen s-a dezvoltat devenind una dintre principalele companii independente de biotehnologie; Amgen a tratat milioane de pacienți din toată lumea și dezvoltă un pipeline de medicamente cu potențial inovator.

Medicamente inovatoare

Suntem prezenți în aproximativ 100 de țări și regiuni din toată lumea, iar medicamentele noastre inovatoare au ajuns la milioane de persoane în lupta împotriva bolilor grave. Ne concentrăm pe șase arii terapeutice: boli cardiovasculare, oncologie, sănătatea oaselor, neuroștiință, nefrologie și inflamație. Medicamentele noastre se adresează de obicei bolilor pentru care există un număr limitat de opțiuni terapeutice sau sunt medicamente care oferă o opțiune viabilă la oferta disponibilă.

Cercetare care transformă

Înțelegerea mecanismelor biologice fundamentale ale bolii constituie o trăsătură definitorie a eforturilor de cercetare pentru descoperire depuse de compania Amgen - și o contribuție majora la dezvoltarea pipeline-ului complex Amgen de potențiale noi medicamente. Abordarea Amgen „biologia pe primul loc” le permite oamenilor de știință să exploreze mai întâi căile moleculare complexe ale bolii înainte de a stabili tipul de medicament sau modalitatea cea mai probabilă de a oferi eficacitate și siguranța optime. În contextul în care progresele în domeniul geneticii umane au continuat să prezinte cauzele moleculare ale bolii într-o nouă lumină. Sucursala Amgen deCODE Genetics, un lider global în genetica umane, este un diferențiator puternic, îmbunătățind semnificativ modul în care identificăm și validăm țintele bolii umane.

Producție de medicamente biologice de clasă mondială

Tratamentul a milioane de pacienți grav bolnavi din toată lumea depinde de producția sigură și de încredere a medicamentelor biologice, administrate injectabil sau intravenos. Lider mondial în producția de medicamente biologice, Amgen are un istoric demonstrat uluitor privind distribuția medicamentelor de înaltă calitate pacienților care aveau nevoie de acestea. Abilitățile, experiența, vigilența și angajamentul superioare sunt critice pentru a asigura calitatea unui medicament biologic de fiecare dată când se realizează un lot nou. La Amgen, controlul atent al calității și furnizarea de încredere a medicamentelor către pacienți sunt la fel de importante ca inovația științifică.