×

Doriți să vă conectați la acest Site extern și să părăsiți Amgen.ro?

VEȚI PĂRĂSI ACUM SITE-UL WEB AMGEN. Amgen nu își asumă nicio responsabilitate și nu exercită niciun control asupra organizării, vizualizărilor sau acurateței informațiilor conținute pe acest server sau site.

DECLARAȚIE DE CONFIDENȚIALITATE

Declarație de confidențialitate

Amgen Inc., și/sau societățile sale afiliate, AMGEN ROMÂNIA S.R.L., și partenerii care poartă aceeași marcă comercială (denumite colectiv „Amgen”, „noi” sau „al nostru/a noastră/ai noștri/ale noastre”) se obligă să respecte regulile de protecție a datelor și informațiile dvs. personale. Această declarație privind protecția datelor descrie practicile Amgen de protecție a datelor personale.

Dacă sunteți un profesionist din domeniul medical, vă rugăm să citiți Declarația privind protecția datelor cu caracter personal pentru profesioniștii din domeniul medical furnizorii de servicii medicale.

Amgen va folosi informațiile dvs. personale în conformitate cu cerințele legale aplicabile.

Încurajăm toți utilizatorii paginii noastre să citească cu atenție Declarația privind protecția datelor pentru a afla mai multe despre politicile și practicile pe care le-am dezvoltat pentru a proteja informațiile personale, inclusiv informațiile personale referitoare la starea de sănătate, și pentru a înțelege mai bine relațiile noastre cu terțe părți care pot avea acces la aceste informații.

 • I. Colectarea, utilizarea și divulgarea informațiilor personale

 • II. Legături (Link-uri) către ale pagini de internet

  Paginile de internet ale Amgen conțin legături (link-uri) către alte pagini de internet despre care noi considerăm că ar putea fi utile și informative pentru dvs. Vă rugăm să rețineți, totuși, că nu susținem sau recomandăm conținutul sau serviciile acestor pagini și nu suntem responsabili pentru practicile de protecție a datelor ale acestor pagini. Vă încurajăm să conștientizați și să citiți politica privind protecția datelor aferentă fiecărei pagini pe care o vizitați. Rețineți că enunțurile din cadrul acestei Declarații privind protecția datelor se aplică exclusiv informațiilor colectate de către Amgen.

 • III. Pagini de internet care poartă aceeași marcă comercială

  Informațiile dvs. personale vor putea fi accesate exclusiv de către Amgen și terțe părți care prelucrează informații personale conform instrucțiunilor Amgen, în calitate de procesatori de date. Este posibil să folosim terțe părți pentru a furniza servicii și informații pe paginile noastre de internet și putem furniza unele servicii care poartă aceeași marcă comercială în parteneriat cu alte terțe părți cu care Amgen colaborează (de exemplu, alte companii farmaceutice), cu condiția ca dvs. să fi consimțit la o astfel de utilizare. Divulgarea și utilizarea informațiilor personale de către terțe părți care activează conform instrucțiunilor Amgen sunt reglementate de acorduri care prevăd ca informațiile personale să fie protejate în mod adecvat.

  Pe o pagină care poartă aceeași marcă comercială, veți vedea afișate pe ecran atât logo-ul Amgen cât și logo-ul partenerului care poartă aceeași marcă comercială. Pentru a accesa serviciile disponibile pe o pagină care poartă aceeași marcă comercială este posibil să fie necesar să completați un nou formular de înregistrare online, iar aceste informații de înregistrare pot fi partajate cu partenerii Amgen care poartă aceeași marcă comercială.

  Acolo unde legile, regulile și reglementările aplicabile prevăd acest lucru, vom divulga informațiile personale autorităților de reglementare și comisiilor de etică și/sau, în anumite circumstanțe limitate, este posibil să se solicite ca Amgen să facă disponibile informațiile dvs. personale ca urmare a unui ordin judecătoresc, citație, ordin de percheziție, lege sau reglementare.

  Nu vom vinde sau nu vom divulga informații care să vă poată identifica în mod direct sau indirect ori informații personale legate de starea de sănătate pe care le furnizați pe pagina noastră niciunei terțe părți neasociate.

 • IV. Politica noastră referitoare la copii

  Conținutul și serviciile paginii de internet a Amgen sunt concepute pentru utilizatori adulți. Pagina nu este destinată copiilor. În cazul în care aflăm că o persoană minoră a furnizat în mod voluntar informații personale sau legate de starea de sănătate pe pagina noastră sau că un furnizor a pus la dispoziție în mod voluntar informații despre un pacient identificat ca fiind minor, vom șterge astfel de informații din bazele noastre de date active, cu excepția cazului în care legislația aplicabilă prevede să reținem astfel de date.

 • V. Drepturile / Alegerile dvs. privind protecția datelor (inclusiv Accesarea și corectarea informațiilor personale și reclamații privind protecția datelor)

  • Cum puteți accesa, corecta sau șterge informațiile dvs. personale pe care le prelucrăm?

   Aveți dreptul să solicitați accesarea, corectarea/actualizarea sau ștergerea informațiilor dvs. personale (inclusiv informațiile dvs. privind starea de sănătate). Puteți face o astfel de solicitare în orice moment, contactând responsabilul cu protecţia datelor, la adresa privacy@amgen.com sau să scrieți la adresa: România, Mun. București, sector 1, Sos. București – Ploiești nr. 1, Clădirea A2, etajul 2, cod poștal 013681. Vă vom pune la dispoziție accesul la informațiile pe care le deținem despre dvs., vom corecta/actualiza și/sau șterge acele informații care ne-au fost puse la dispoziție de către un profesionist din domeniul medical ori un client, privitor la un eveniment advers asociat medicamentului.

   Din punct de vedere tehnologic, nu este posibil să ștergem de pe serverele noastre fiecare înregistrare a informațiilor dvs. Necesitatea de a avea copii de siguranță ale sistemelor noastre pentru a proteja informațiile de pierderi accidentale presupune existența unei copii a informațiilor despre dvs. (inclusiv interesele dvs. legate de sănătate), într-o formă care nu poate fi ștearsă, dificil sau imposibil de localizat.

   Cu toate acestea, în situațiile permise de lege, Amgen va șterge informațiile dvs. personale (inclusiv informațiile privind starea de sănătate) stocate în bazele de date pe care Amgen le utilizează în mod activ în scop de cercetare și desfășurare a activităților comerciale zilnice sau cele stocate în alte medii pregătite pentru căutare. În plus, după primirea solicitării dvs. de îndepărtare, vom depune eforturi rezonabile pentru a nu divulga informațiile personale stocate într-un format ce nu poate fi șters, exceptând situaţiile prevăzute de lege.

  • Cum vă puteți exercita dreptul la portabilitatea datelor?

   Conform dreptului la portabilitatea datelor, aveți dreptul de a solicita ca informațiile dvs. personale, furnizate către Amgen, să vă fie puse la dispoziție într-un format structurat, utilizat în mod obişnuit și prelucrabil electronic, sub rezerva anumitor condiții, iar acestea pot fi solicitate contactând Biroul Amgen de protecție a datelor, la adresa privacy@amgen.com.

  • Înaintarea unei reclamații privind protecția datelor către o autoritate de supraveghere. În cazul în care considerați că prelucrarea informațiilor dvs. personale de către Amgen încalcă orice lege, regulă sau reglementare aplicabilă, aveți dreptul de a depune o reclamație la autoritatea locală de supraveghere. Detaliile de contact ale autorității locale de supraveghere pot fi găsite aici: http://ec.europa.eu/newsroom/article29/item-detail.cfm?item_id=612080
 • VI. Cum păstrăm și protejăm informațiile personale

  Păstrăm informațiile dvs. personale într-o combinaţie de fișiere cu format fizic și electronic. Fișierele electronice sunt stocate pe servere operate și întreținute de către Amgen și terțe părți aflate în relații contractuale cu Amgen.

  Ne dorim ca informațiile dvs. personale să rămână în condiții de siguranță cât mai bune posibil. Pentru a asigura integritatea și confidențialitatea informațiilor personale (inclusiv a informațiilor privind starea de sănătate) pe care ni le furnizați, este posibil să folosim practici de criptare, în funcție de necesități. Ca precauție suplimentară de siguranță, toate informațiile personale (inclusiv informații privind starea de sănătate) sunt păstrate în sisteme de securitate echivalente cu un firewall și pe alte dispozitive de siguranță în rețea pentru a preveni accesarea ilegală a acestora.

  Amgen prelucrează informațiile dvs. personale în perioada de timp necesară realizării scopurilor descrise în cadrul acestei Declarații privind protecția datelor și păstrează informațiile dvs. personale conform prevederilor legilor și reglementărilor relevante.

  Criteriile respectate sunt determinate de:

  • Scopul informațiilor personale colectate și realizarea acelui scop.
  • Temeiul în care se efectuează colectarea informațiilor personale: de ex., în cazul furnizării unui consimțământ, îl puteți retrage în orice moment.
  • Perioade de timp obligatorii pentru reținerea informațiilor, prevăzute de cerințele contractuale și de reglementare.
 • VII. Contactați-ne

  Dacă aveți orice întrebări sau comentarii cu referire la această Declarație privind protecția datelor sau doriți să depuneți o reclamație ori să accesați sau să corectați informațiile dvs. personale ori să solicitați mai multe informații privitoare la o anumită activitate de prelucrare, contactați responsabilul cu protecţia datelor, la adresa privacy@amgen.com sau să scrieți la adresa: România, Mun. București, sector 1, Sos. București – Ploiești nr. 1, Clădirea A2, etajul 2, cod poștal 013681.

Actualizat în aprilie 2018.